Oldalak

2011. március 13., vasárnap

Tavaszi mérlegelés...


(Szerinted híztam?... :)

(kép forrás: femcafe.hu)

6 megjegyzés:

  1. … hhhmmmm… Egy valamirevaló, igényes háztartásban az efféle konyhai mérleg a minimum! – ami egyben a fürdőszobait is pótolhatja!... :))
    Kérdésedre válaszolva: mivel korábban nem vetetted alá magad kontrollmérésnek ,… csak jóhiszemű feltételezéseim lehetnek… A fotóból ítélve, tökéletes „formában” vagy !... :))

    VálaszTörlés
  2. pájslitfridolinom: :))
    Ez a módszer abból a szempontból is praktikus, hogyha érezhetően felkúszott pár deka, akkor azonnal 500 kalória ledolgozható! :)))

    VálaszTörlés
  3. ...nem erősségem a matematika, ezért félőn, lábujjhegyen, csupán azt kérdezném - amennyiben "azonnal 500 kalória ledolgozható" -, akkor egy éjszakányi, érzéki "mérlegelés" sorozat vajon mennyi kalória vesztéssel járhat?...
    (Mivel a tavaszi diétám kezdetét "szenvedem", kérdésem nem álságos, légből kapott,... a választ kellő komolysággal várom.) :)))

    VálaszTörlés
  4. pájslitfridolinom: :))
    Komoly kérdésre, komoly választ igyekszem adni. Nem lebecsülendő a konyhai környezetben történő "zsírégetés", ugyanis - az illusztrációt a szemléletesség kedvéért felhasználva - ebben a helyzetben több kalóriát áll módunkban elégetni, mint klasszikus "módon". Ugyanakkor pszichésen is pluszt jelenthet, hogy ahol szereztük, ott dolgozzuk le! :))
    Ugyanakkor nem zárja ki az egész éjszakányi mérlegelés sorozatot, mely már mindössze kedv, kitartás és állóképesség kérdése, viszont igen eredményes így az edzéssorozat! :))
    Csak ajánlani tudom! :)

    VálaszTörlés
  5. :)) Válaszodat olvasva, nem csalódtam Benned! - Hoztad a gastroerotikus formádat! :))
    ... Először is bérletet váltok egy fittnes szalonba,... majd utánanézek egy mérlegelendő, intellinges –főzni tudó!!!- szépségnek!... :))

    VálaszTörlés
  6. pájslitfridolinom: Kívánom, hogy rátalálj, arra, akit keresel! Ez talán a legnehezebb, ehhez kitartás kell és nem kevesebb szerencse. De nem lehetetlen!...:))

    VálaszTörlés